Istentisztelet Csömörön

ISTENTISZTELET CSÖMÖRÖN

Minden vasárnap 10 órakor A Magvető Házában

A gyülekezet életének középpontjában az úrnapi istentisztelet áll, amely minden vasárnap 10 órakor kezdődik templomunkban, a Magvető Házában.

Az igehirdetés szabad textus­vá­lasztás alapján történik. Az igehirdetést élő közvetítéssel sugározzuk az interneten keresztül, hogy azok is részesei lehessenek alkalmunknak, akik betegség vagy más akadályoztatás miatt nem tudnak személyesen eljönni.

Úrvacsorás istentisztelet

Úrvacsorás istentisztelet

Minden hónap utolsó vasárnapján és a három sátoros ünnep alkalmain úrvacsorai közösséget tartunk. A kenyér osztásával egy időben gyülekezeti tagok által kézzel írt igés-kártyákat osztunk személyes üzenetként. A közvetítés és annak felvétele megtekinthető gyülekezetünk Youtube-csatornáján (név: Csömör-Nagytarcsai Református Egyházközség).

Az úrvacsorás alkalmak során a gyermekek a szolgálóval közösen az úrvacsora vételre feljönnek az imateremből a templomba, hogy szem és fültanúi lehessenek szüleik és a gyülekezet közös úrvacsorájának. A családi istentiszteletek alkalmával a nagyobb gyermekek bent maradnak a szüleikkel templomban.

Gyermek Istentisztelet Csömörön

GYERMEK-ISTENTISZTELET CSÖMÖRÖN

Minden vasárnap 10 órakor A Magvető Házában

Az úrnapi istentiszteleteinkkel párhuzamosan gyermek-istentiszteleti foglalkozást tar­tunk az imateremben 5-12 év közötti gyermekek számára. Az alkalmakat a gyermekoktatásban tapasztalt szolgálók végzik előre egyeztetett beosztás szerint. Tematikáját a lelkipásztor és a szolgálók közösen állítják össze. A templomba érkező családok az igehirdetés előtti énekig együtt vannak, amikor is a szolgálók vezetésével a gyermekek átvonulnak az imaterembe a foglalkozásra. 

Ha kisbabával érezik...

Ha kisbabával érezik...

Örömmel látunk minden kisgyermekkel érkező családot az istentiszteleteinken!

Amennyiben a szülő úgy érzi, hogy gyermeke számára megterhelő az istentiszteleten való részvétel, úgy az alagsori gyülekezeti teremben kihangosítva hallgathatja az igehirdetést, kisgyermeke számára pedig játszósarok áll rendelkezésre.